PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

Registrovaní uživatelé systému mohou nahlížet do ceníku a objednávat zboží v sekci Klenotnických polotovarů.

ŽÁDOST O REGISTRACI UŽIVATELE

Pokud chcete objednávat zboží v kategorii Klenotnických polotovarů, použijte následující formulář. Žádost o registraci bude zpracována naším zástupcem a budete kontaktován(a) během následujících dnů.

Odesláním registračního formuláře potvrzujete, že jste seznámen(a) s podmínkami ochrany osobních údajů.

VYHLEDÁVÁNÍ

Vyhledejte zboží podle názvu, čísla produktu nebo popisu.

Výkup zlata - ceník > Korespondenční výkup zlata

PODMÍNKY PRO KORESPONDENČNÍ VÝKUP ZLATA

ZÁKLADNÍ HLEDISKO JE JEDNODUCHOST, ABY VÁM VŠE BYLO JASNÉ

  1. Vykupujeme vše s obsahem zlata - zlomky, staré šperky, zubní zlato, mince, medaile, investiční cihličky a další

  2. Necestujte nikam, pošlete zlato v bublinkové obálce poštou jako cenné psaní a doporučeně na adresu: SOLITER, a.s., Nádražní 10, 466 01 Jablonec nad Nisou. Pojistěte zásilku na hodnotu, kterou orientačně vypočtete jako: hmotnost (v gramech) x 600 (Kč/g). Ekonomické je posílat zlato od hmotnosti 5 gramů.

  3. Nezapomeňte vložit do obálky své jméno, příjmení, bydliště, číslo občanského průkazu, telefon, případně e-mail a bankovní účet, pokud budete chtít peníze zaslat na účet. Pro hotovostní výběr vám peníze pošleme poštovní poukázkou.

  4. Obálku otevřeme a obsah vyfotíme. Provedeme odbornou prohlídku a zvážíme na ověřených vahách. Dále provedeme tavbu a chemickou analýzu nebo určení ryzosti pomocí škrtu na buližníku. Určíme celkový obsah zlata ve vaší zakázce. Tavba je nevratný proces.

  5. Spojíme se s Vámi, abychom Vám potvrdili cenu, která je transparentně uvedená na webových stránkách www.soliter.cz a kterou si můžete před odesláním zlata zkontrolovat. Cena se však může měnit v závislosti na vývoji světové ceny.

  6. Převádíme/posíláme peníze.

SOLITER, a.s.

 

Telefon 724 066 026

SOLITER, a.s. - Nádražní 148/10, 46601 Jablonec nad Nisou, Czech Republic